POSLOVNI IZZIVI IN PODJETNIŠTVO


Šola za življenje posameznika pripravlja na zahtevne naloge in poslovne izzive. Naj gre za opravljanje svojega dela v sklopu delovnega mesta, vodenje zaposlenih ali lastnega podjetja. Poslovno uspešen človek je danes tisti, ki obvlada cel spekter veščin, a pri tem ne uničuje svojega zdravja, odnosov z ljudmi okrog sebe in ohranja ravnotežje med različnimi vlogami.

Individualno izobraževanje in vodenje (coaching) poteka na osnovi individualnega programa, ki se unikatno izdela za vsako stranko. V programu stranka razvija svoje osebnostne lastnosti, vrline in nove načine odzivanja. To stranki omogoča lažje doseganje zastavljenih ciljev in pripelje do nadpovprečnih poslovnih rezultatov. Učenje poteka skozi pregled dejanskih situacij in dogodkov iz delovnega okolja, saj so ravno to izzivi, ki omogočajo maksimalno napredovanje.

Posebno pozornost v Šoli za življenje namenjamo tudi samostojnim podjetnikom in tistim, ki na lastno podjetniško pot šele stopajo. V programu osebnega vodenja podjetnik pridobi večjo gotovost vase in v svoje odločitve. To mu omogoča hitre in zanesljive poslovne korake ter odlične poslovne rezultate.

Za uvodno srečanje in pripravo programa po meri se dogovorite po telefonu 041 841052 ali preko kontaktnega obrazca.

V kolikor imate le konkretno vprašanje, se lahko odločite za osebno svetovanje.

Skozi pogovor dobite širše razumevanje in videnje situacije ter nasvet in usmeritev.


<<nazaj